Solros - Giraffe

Referens: S 133160

17,60 kr

Möjligen den högsta solros som någonsin fötts upp! Höjd 4,5 m. HA - Härdig årliga. Lätt att växa och en riktig favorit bland barn. Blommor som mycket stora prästkragar med färgglada kronblad. Pollenfria sorter är idealiska för hösnuva och för snitt. Använd kronblad och frön i sallader och kakor. 

Kvantitet
Finns i lager

Köp för 500,00 kr till för att få fri frakt på din beställning!

 

Handla enkelt & säkert med Klarna

 

Fri frakt vid köp för 500:-

 

Öppet köp i 14 dagar

Brittisk uppfödd av Victoria Wakefield. Perfekt för det brittiska klimatet och ett måste för tävlingar! Möjligen den högsta solros som någonsin fötts upp! Höjd 4,5 m. HA - Härdig årliga. Lätt att växa och en riktig favorit bland barn. Blommor som mycket stora prästkragar med färgglada kronblad. Pollenfria sorter är idealiska för hösnuva och för snitt. Använd kronblad och frön i sallader och kakor. 

Rekommenderas av vilka? - 'En riktig jätte. Med ett namn som 'Giraffe' förväntade vi oss att dessa skulle vara långa, men var inte beredda på hur långa! Ursprungligen var de i nivå med de andra jättarna, men satte sedan på sig en spurt och klättrade ytterligare en meter för att höja sig över sina konkurrenter. Var och en av de enorma växterna bar en enda tallrikstorlekblomma som varade i några veckor men verkade lite påfallande när de var så långt borta. Prova dem nästa år så imponerar du på grannskapet. '

OBS - Endast engelsk text på fröpåsen!

Suttons
S 133160

Särskilda referenser

16 andra produkter i samma kategori: