Morot - F1 Night Bird

Referens: S 187717

30,40 kr

Denna nästan svarta sorten har en nötig smak och ser fantastisk ut på middagsbordet också.

Kvantitet
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Köp för 500,00 kr till för att få fri frakt på din beställning!

 

Handla enkelt & säkert med Klarna

 

Fri frakt vid köp för 500:-

 

Öppet köp i 14 dagar

När Suttons och Exeter University började testa morötter för anthocyaniner var det inte en överraskning att lila sorter innehöll höga nivåer. Det var dock en överraskning att "Nightbird" packade i häpnadsväckande två gånger nivåerna av sin närmaste rival. Denna nästan svarta sorten har en nötig smak och ser fantastisk ut på middagsbordet också.

Varför växa och äta en regnbåge? De bländande färgerna av frukt och grönsaker ges till dem av en rad naturliga föreningar som kan vara till nytta för hälsan. Faktum är att forskning har visat att kostvanor rik på dessa färgrika grödor kan minska risken för ett stort antal sjukdomar, från hjärtsjukdom till cancer. Därför rekommenderar vi läkare och dietister att vi äter en regnbåge. För att hjälpa dig på väg har vi undersökt hundratals sorter för att hitta de som har de allra högsta nivån av dessa näringsämnen.

James Wong har spenderat 2 år sökande genom över 3000 forskningspapper för att lära sig att öka näringen i utvalda växter och har skrivit en bok med titeln "How to Eat better" som innehåller praktiska tips och tricks.

Innehåller ca 200st fröer. OBS - Endast engelsk text på fröpåsen!

Suttons
S 187717

Särskilda referenser

16 andra produkter i samma kategori: