• Reducerat pris

Colourful Annuals Mix

Referens: S 140004

32,00 kr
16,00 kr Spara 50%

Denna färgglada ettåriga blomblandning innehåller åtta inhemska arter av årlig vildblomma inklusive lätt att etablera arter som vanlig vallmo och blåklint. Kommer att ge ett färgstänk med minimal ansträngning och visa sig vara fördelaktigt för många pollinatorer

Kvantitet
Finns i lager

Köp för 500,00 kr till för att få fri frakt på din beställning!

 

Handla enkelt & säkert med Klarna

 

Fri frakt vid köp för 500:-

 

Öppet köp i 14 dagar

Denna färgglada ettåriga blomblandning innehåller åtta inhemska arter av årlig vildblomma inklusive lätt att etablera arter som vanlig vallmo och blåklint. Kommer att ge ett färgstänk med minimal ansträngning och visa sig vara fördelaktigt för många pollinatorer. 

Kan användas som ett års "fyllmedel". Lämplig för plantering i tamblommor, behållare och stora krukor, täckningen är 1-2 kvadratmeter beroende på hur tjockt sådd. Blommar i slutet av maj-början av september. 

Våra infödda brittiska vildblommablandningar firar skönheten i våra egna blommor. Det perfekta sättet att prova på att naturalisera, för det "vilda trädgårdsutseendet", de är noggrant skapade för att hjälpa till med att sköna den brittiska landsbygden till våra egna trädgårdar.

Innehåller ca 1000st fröer. OBS - Endast engelsk text på fröpåsen.

Suttons
S 140004

Särskilda referenser

16 andra produkter i samma kategori: