Kardvädd - Teasel

Referens: S 142025

20,80 kr

Dessa vackra perenner blommar år efter år, och de är perfekta för det populära 'cottage garden'-utseendet. Förvänta dig kluster av lavendelblommor på långa stjälkar, perfekt för krukor och gränser. Om du är intresserad av att locka pollinatorer till ditt yttre utrymme, är dessa växter bra för välkomnande bin.

Kvantitet
Finns i lager

Köp för 500,00 kr till för att få fri frakt på din beställning!

 

Handla enkelt & säkert med Klarna

 

Fri frakt vid köp för 500:-

 

Öppet köp i 14 dagar

Dessa vackra perenner blommar år efter år, och de är perfekta för det populära 'cottage garden'-utseendet. Förvänta dig kluster av lavendelblommor på långa stjälkar, perfekt för krukor och gränser. Om du är intresserad av att locka pollinatorer till ditt yttre utrymme, är dessa växter bra för välkomnande bin. Trives i de flesta jordar. Blommor augusti-oktober. Höjd 60-75 cm. 

Odling: Så fröet 13mm djupt direkt i fint rakad, fuktig, varm, ogräsfri jord där växterna ska blomstra. Spiring tar vanligtvis 10-15 dagar. När plantorna utvecklas, tunna dem gradvis för att uppnå ett slutligt avstånd 30 cm från varandra. Alternativt så direkt under augusti eller september för att blomma nästa vår. Växa bäst i en bördig, väldränerad jord i ett öppet soligt läge.

OBS - Endast engelsk text på fröpåsen!

Suttons
S 142025

Särskilda referenser

16 andra produkter i samma kategori: