• Reducerat pris

Barkduk för pallkrage 4-pack 100x140 cm

Referens: WT 690640

39,92 kr
11,98 kr Spara 70%

Barkduk mot ogräs i pallkragen - lägg i botten eller på toppen.

Kvantitet
Finns i lager

Köp för 500,00 kr till för att få fri frakt på din beställning!

 

Handla enkelt & säkert med Klarna

 

Fri frakt vid köp för 500:-

 

Öppet köp i 14 dagar

Barkduk mot ogräs i pallkragen - lägg i botten eller på toppen. 4 st ark om 100 x 140 cm. För skydd från botten - låt ligga slätt på marken, eller vik ypp i pallkragen och häfta fast kanterna. För skydd från toppen - gör hål för plantorna och täck med tex täckbark.
Barkduken släpper igenom luft, vatten och näring men stänger ute ljus så jorden kan andas men hindrar avdunstning. Värme och fuktighet bevaras så rotuttorkning inte sker och ogrästillväxten hämmas.
Vi har flera olika storlekar på barkduk för att passa till olika användningar. Använd under täckbark i rabatter och på andra planterings/odlingsytor - klipp hål för grödan eller växten/blomman och lägg över täckbark så det ser snyggt ut.  Användningsområdena är många - i stenpartier, växthus, balkonglådor, över jordhögar och komposter. Runt träd och buskar som tål tyngden - annars använd tunnare/lättare fiberduk. Fungerar även som marktäckning vid plattsättningar och grusgångar även om den tjockare och kraftigare markväven är att rekommendera för bästa resultat.
Om du ska anlägga en ny rabatt och det växer en massa kirskål eller annat envist ogräs på platsen. Då måste man (om man inte vill rensa ihjäl sig) lägga över något som kväver ogräset, men släpper genom luft och vatten. Barkduk är jättebra att lägga över hela ytan, klipp bara ett kryss i väven där du sätter ner plantan, täck sedan över duken med jord, täckbark, naturtumlat grus eller liknande. Markväv rekommenderas där det finns extra envist rotogräs.
Tillverkad av 50gr/m² svart non-woven PP med UV-stabilisator.

Weibulls
WT 690640

Datablad

Mått
100 x 140 cm
Material
50gr/m² svart non-woven PP

Särskilda referenser

16 andra produkter i samma kategori: